Οι τελευταίες δηλώσεις του Τράγκα λίγο πριν φύγει από την ζωή - «Κόλλησα από φίλο μου που είχε εμβολιαστεί τρεις φορές»

«Είναι ένα ταγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου, ο συνοδός είναι δύσκολος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι τελευταίες δηλώσεις του Τράγκα λίγο πριν φύγει από την ζωή - «Κόλλησα από φίλο μου που είχε εμβολιαστεί τρεις φορές»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης 14/12 στο νοσοκομείο Σωτηρία ενώ έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα για τον κορωνοϊό

«Είναι ένα ταγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου, ο συνοδός είναι δύσκολος. Μέχρι στιγμής όμως είμαι καλά. Μέχρι στιγμής έχω ένα πυρετό, πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση μου, έχω την οσμή μου, δεν βήχω.

Παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνη C, κάθε μεσημέρι παίρνω μετά το φαγητό δύο Zithromax, και επίσης βιταμίνη D. Μεγάλη ποσότητα. Εγώ κόλλησα από έναν φίλο μου που δουλεύει μαζί μου στο ραδιόφωνο και ο οποίος είχε εμβολιαστεί τρεις φορές. Δεν κόλλησα μόνο εγώ, αλλά και άλλοι.

Τα τελευταία δύο χρόνια, είχα την άποψη ότι ο ιός αυτός θα διατρέξει το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού είτε είναι εμβολιασμένος είτε δεν είναι. Με γιατρούς που κουβεντιάζω, το ίδιο μου λένε. Αυτός ο ιός θα διατρέξει το σύνολο της ανθρωπότητας και φυσικά της Ελλάδας.

Η Ελλάδα όμως δεν έχει νοσοκομειακές υποδομές» έλεγε ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι άνθρωποι” στην τελευταία του συνέντευξη. Όταν ερωτήθηκε για το αν έχει καλέσει κάποιος από τον ΕΟΔΥ, ο Γιώργος Τράγκας δήλωνε ότι «Από την Τρίτη που το δηλώσαμε, δεν με έχει πάρει κανένας.

Μου κάνει εντύπωση, εάν ήμουν άμυαλος, θα μπορούσα να σκεφτώ ότι σπάω την καραντίνα και να πάω στο σούπερ μάρκετ. Θα μπορούσαν να με πάρουν για τυπικούς λόγους τηλέφωνο να μου πουν με ποιους ήρθα σε επαφή».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου

Τα ξημερώματα της Τρίτης 14/12 ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία αφού βρισκόταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς έδινε μάχη με τον κορωνοϊό. Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο αφού έφυγε σε ηλικία μόλις 72 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 13:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Γιώργος Τράγκας - Κηδεία