Αθηναΐς Νέγκα για Ράδιο Αρβύλα: «Μπράβο για την ευθύτητα που σπανίζει»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα για Ράδιο Αρβύλα:  «Μπράβο για την ευθύτητα που σπανίζει»

Με αφορμή την καταγγελία που έχει γίνει γνωστή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος διέρρευσε περιεχόμενο της πρώην συντρόφου του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες χωρίς την θέλησή της, η Αθηναΐς Νέγκα θέλησε να πάρει θέση και να εκφέρει την δική της άποψη.

Μάλιστα, όπως είναι λογικό η είδηση έχει σοκάρει το πανελλήνιο καθώς ο ίδιος αποχώρησε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» μετά από τον σάλο που προκλήθηκε. Έτσι, η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από αναρτήσεις της στα instastories έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι, όπως συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση θα προτιμούσαν να θάψουν το άβολο γεγονός. Να μην πουν τίποτα, ίσως και να αφήναν να μαθευτούν όλα πλαγίως. Μπράβο για την ευθύτητα που σπανίζει @radioarvyla».

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Ανάρτηση Αθηναϊς Νέγκα

«Ζητώ συγγνώμη, έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Με μία δήλωση στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στην τοποθέτησή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε ενώ τόνισε πως δεν οι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα για την υπόθεση που εκκρεμεί.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με έχει βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανένα. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά. Μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.