Ράδιο Αρβύλα: Αποκάλυψαν on air το πραγματικό μέλλον της εκπομπής μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Παναγιωτόπουλο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Αποκάλυψαν on air το πραγματικό μέλλον της εκπομπής μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Παναγιωτόπουλο

Η αποψινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν αρκετά αμήχανη καθώς ο Αντώνης Κανάκης ήταν εμφανώς μουδιασμένος μετά από την είδηση που σόκαρε το πανελλήνιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου να έχει διαρρεύσει προσωπικό υλικό της πρώην του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες χωρίς την συγκατάθεσή της.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα όπως ήταν προγραμματισμένο καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ και προσπαθούν να ανασυνταχθούν.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για το Ράδιο Αρβύλα

«Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται ότι θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει την εκπομπή αυτή κι ότι κάνουμε, ότι λέμε και ότι επικοινωνούμε. Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν.

Από την άλλη όμως είμαστε άνθρωποι κι ειδικά αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας και αυτή τη στιγμή όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται πίσω μας και κάνοντας μόνο παρασκηνιακές ενέργειες».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρησή του από τους «Ράδιο Αρβύλα»

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».