Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήξερα τις ερωτικές προτιμήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη»

«Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήξερα τις ερωτικές προτιμήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Ψάλτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έκανε παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αποκαλύψεις της Ψάλτη για τον Λιγνάδη

«Ήξερα τις ερωτικές του προτιμήσεις και ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Αλλά ως προς τα άλλα, τα πολύ σκοτεινά, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Έχω κάνει παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ένα διάστημα, μετά δεν ταιριάζαμε και δεν κάναμε πλέον παρέα. Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα άσχημα, αμήχανα», ανέφερε.

Για τις καταγγελίες που τον οδήγησαν στη φυλακή (δείτε εδώ τον θάλαμο που μένει) είπε: «Μεγάλη στενοχώρια και οργή μέχρι που κάποια στιγμή είπα πως οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Εάν αυτό που εγώ θεωρώ σωστό και καλό για τον εαυτό μου πληγώνει αφόρητα και αβάσταχτα κάποιον άλλον άνθρωπο, πρέπει να τιμωρηθώ. Οι πόρτες όλων μας είναι κλειστές. Μπαίνουμε στο σπίτι μας και κλείνουμε μία πόρτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει».

Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μιας και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών έλαβε ομόφωνα την απόφαση να τον παραπέμψει σε δίκη για τρεις υποθέσεις βιασμών ανήλικων ή νεαρών ανδρών, διατάσσοντας την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την παραπεμπτική πρόταση της εισαγγελέως για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία είχε απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη.

Παράλληλα οι δικαστές διέταξαν τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του σκηνοθέτη, ενώ τις προηγούμενες μέρες ο ίδιος αποφάσισε να μην πάρει τελικά άδεια για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του.

Δημήτρης Λιγνάδης δίκη