Είδηση της τελευταίας στιγμής: Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είδηση της τελευταίας στιγμής: Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός αποφάσισε τελικά να μην δώσει το παρών, παρόλο που είχε ζητήσει πριν μερικές ώρες άδεια.

Η απόφαση του Λιγνάδη για την κηδεία της μητέρας του

«Εμείς κάναμε μία αίτηση, σε συζήτηση όμως που είχε η οικογένεια αποφάσισε να μην είναι παρόν ο Δημήτρης Λιγνάδης στην κηδεία της μητέρας του για να μην χαλάσει ο χαρακτήρας της κηδείας. Είναι βέβαιο ότι θα υπήρχε συγκέντρωση καναλιών και θα υπήρχε άλλος προσανατολισμός. Επομένως, σε κοινή συνεννόηση με την οικογένεια αποσύρθηκε η αίτηση και δεν θα είναι παρόν.

Είτε είναι κάποιος άνδρας, είτε είναι γυναίκα η απώλεια της μητέρας δεν ισοδυναμεί με καμία άλλη απώλεια. Είναι ο πόνος που δεν ξεπερνιέται».

«Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς μίλησε και για δυο προσωπικότητες όπου πρωταγωνίστησαν τους τελευταίους μήνες.

«Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου. Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στη δουλειά τα έχω και τα δύο πολλές φορές. Έχω χαλάσει συνεργασίες επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι πραγματικότητα.

Ένας ηθοποιός μπροστά στην Κάτια Δανδουλάκη ήρθε αδιάβαστος και μεθυσμένος. Του είπα “δεν ντρέπεσαι;” και μου απάντησε “εγώ ήρθα να τα αρπάξω και να φύγω". Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα. Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα, είναι προτίμηση.

Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις στο metoo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά. Ο βιασμός, πέρα από αδίκημα, είναι ότι επιβάλεις τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρήζει ψυχιατρείου, η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα, πάλι τα ίδια θα έκανε ο Λιγνάδης.

Ο Κιμούλης είναι αξιολογότατος, αλλά ενώ μπορούσε να μαζέψει τον εαυτό του, είχε μια παθολογική εικόνα στη σκηνή να καταστρέφει αυτά που είχε κάνει μόνος του».