Κινείται νομικά η Μαρία Κίτσου - «Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα»

«Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κινείται νομικά η Μαρία Κίτσου - «Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Μαρία Κίτσου που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες (δείτε τις 15/12 εξελίξεις). Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον περιοδικού που έχει γράψει ψευδή είδηση για την προσωπική της ζωή.

Τα ψευδή και παραπλανητικά δημοσιεύματα που έχουν εξοργίσει την Μαρία Κίτσου

«Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά. Κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα μέσα γράφουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Σε αυτό που έχει βγει τελευταία, θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις. Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: “η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία”. To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να το αγοράσεις και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω, και δε θα το κρύψω. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο» είπε η Μαρία Κίτσου.

Με κόκκινο κραγιόν και πουά φουστάνι η Κίτσου - Στο πλευρό της ο Γκοτσόπουλος

Το απόγευμα της Κυριακής ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές - λίγοι και καλοί - βρέθηκαν στον κινηματογράφο Ελληνίς για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Μεταξύ άλλων αυτοί που μονοπώλησαν τα βλέμματα ήταν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Η ηθοποιός πιο ανανεωμένη από ποτέ πόζαρε δίπλα στον αγαπημένο της και... πήραν φωτιά τα φλας!

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος