Άγριες Μέλισσες: Η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη ανοίγει ξανά

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη ανοίγει ξανά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες. Η Πηνελόπη θέλει απεγνωσμένα να ανοίξει την υπόθεση δολοφονίας του πρώην συντρόφου της, Αλέξη, την ώρα που στο Διαφάνι πρόκειται να γίνει χαμός.

Οι 15/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 47

Η Πηνελόπη, με αφορμή την επίσκεψη ενός δικηγόρου, βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Θα καταφέρουν τα αδέρφια της να την αποτρέψουν; Στο Διαφάνι, όλοι ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρου, όταν καταφθάνει ο Ντούνιας και οι άντρες του και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Ο Θανάσης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σκοτεινό δίλημμα. Ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί, χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση. Θα το ανακαλύψει ο Ακύλας και αν ναι πώς θα αντιδράσει; (δείτε εδώ) Στο Δικαστήριο, επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι, αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων.

Η Αμαλία Καβάλη έδωσε "δυνατό" spoil για τις Άγριες Μέλισσες

Η Αμαλία Καβάλη το βράδυ της Δευτέρας 6/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show». Η γνωστή ηθοποιός μετά από την αποκάλυψή της για το κάπνισμα, έδωσε ένα δυνατό spoil για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Κυριάκο, ο οποίος στο παρελθόν την είχε απατήσει.

«Είχα πάει σε έναν παγωτατζή και την ώρα που πήγα να πληρώσω, μου λέει, όχι κορίτσι μου, δεν θα σε πληρώσω, σε κέρασε ο Κυριάκος πίκρα και δεν θα σε γλυκάνω εγώ;»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Την Ουρανία την ενόχλησε, που ο Κυριάκος είχε κρυφή παράλληλη ζωή για μία δεκαετία και όχι ότι πήγε με κάποια άλλη γυναίκα. Πήρε μεγάλο διάστημα για να τον συγχωρέσει».