Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός! Είμαι περήφανος!" - Ο Νικούλι από τον Σασμό μιλά για την καταγωγή του

"Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι..."

News 15.12.2021 11:19
Από Youweekly Team

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους ηθοποιούς της νέας σειράς του ALPHA, Σασμός, (που αλλάζει μέρες προβολής) ο Κώστας Νικούλι, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 14/12 στο The 2night show.

Έχοντας απέναντί του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την ζωή του και όσα εκείνη περιλαμβάνει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικούλη για την σύντροφό του

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε!

Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω».

Η καταγωγή του

«Το όνομά μου δεν προδίδει κάτι. Προσωπικά, θέλω το επώνυμο να είναι Νικούλι και όχι Νικούλης για να θυμάμαι από που προέρχομαι. Η ταυτότητα έλεγε Νικούλι και αυτό ήθελα να είναι το επώνυμο μου. Είμαι περήφανος. Ήμουν ανοιχτός από την πρώτη στιγμή και δεν ένιωθα ότι είμαι ξένος ή διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Ίσως να μην είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει Αλβανός αλλά όσο να είναι δεν ένιωθα ποτέ άσχημα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του, ανεξάρτητα φύλου ή εθνικότητας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Νικούλι: Σε αυτόν τον ρόλο είχε κάνει δοκιμαστικό στον Σασμό

Σασμός - Κώστας Νικούλι: «Όταν ο Πετρής μάθει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα...»

Share