Επέστρεψε στους Αταίριαστους ο Γιάννης Ντσούνος - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημά του

«Όλοι ανησυχήσαμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στους Αταίριαστους ο Γιάννης Ντσούνος - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημά του

Απών ήταν για δύο μέρες ο Γιάννης Ντσούνος από την εκπομπή Αταίριαστοι καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Χρήστος Κούτρας είχε ένα ατύχημα.

«Είμαι μόνος μου δυστυχώς σήμερα που έπρεπε να τον τρολάρω διότι είχαμε ένα μικροατύχημα. Αν καταλάβατε έναν.. μικροσεισμό στα βόρεια προάστια είναι γιατί έπεσε ο Γιαννάκος, πανηγύριζε για τον Ανδρουλάκη… δεν θα είναι σήμερα, θα δούμε αύριο. Περαστικά, είναι όλα καλά, μην ανησυχείτε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Τετάρτης (15/12) ο παρουσιαστής επέστρεψε στην πρωινή εκπομπή, με τον συνάδελφό του να λέει χιουμοριστικά: «Όλα καλά; Νομίζαμε ότι θα έρθεις με πι σήμερα. Όλοι ανησυχήσαμε. Λέγαμε “πω τι έπαθε ο Γιάννης”. Κάνε μία στροφή! Καλημέρα»! με τον Γιάννη Ντσούνο να τονίζει: «Δόξα τον Θεό…».

Η επιστροφή του Ντσούνου στος Αταίριαστους

Συντετριμμένος ο Χρήστος Κούτρας στους Αταίριαστους

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (14/12) η εκπομπή Αταίριαστοι, με τον Χρήστο Κούτρα να αποχαιρετά με συγκινητικό τρόπο τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

«Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα για εμάς μετά την απώλεια του Γιώργου Τράγκα. Όσοι γνωρίζαμε για την κατάσταση της υγείας του, δεν περιμέναμε αυτή την κατάσταση, περιμέναμε να μείνει δυνατός και σε αυτή τη μάχη. Ο θείος όπως ήθελε να τον αποκαλούμε. Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Τράγκας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.