Φτάνει το ταβάνι - Υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη

Βίντεο από το σαλόνι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φτάνει το ταβάνι - Υπερπαραγωγή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη

Το σπίτι του για τα Χριστούγεννα στόλισε με μια μικρή βέβαια καθυστέρηση ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένειά του, μιας και σε λίγες μέρες έρχονται οι γιορτές.

Φυσικά, ο γνωστός τραγουδιστής που φλερτάρει με την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού, μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, μιας και διατηρεί αρκετά ενεργούς λογαριασμούς στα social media.

«Τα καταφέραμε τελικά… στολίσαμε (Στόλισε)», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στα instastories που δημοσίευσε στο instagram του και μάλιστα έκανε και tag τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Όπως βλέπουμε, το σαλόνι είναι όλο στολισμένο με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο ενώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τεράστιο και γεμάτο στολίδια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου

Τσαλίκης για τις δηλώσεις Κουτσελίνη - Μουτσινά: «Είναι ωραίο να ακούς ότι σε προτιμούν»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έκαναν για εκείνον στη συζήτησή τους στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δυο παρουσιαστές παραδέχθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ πως θα προτιμούσαν τον Γιώργο Τσαλίκη αντί για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα στην παρουσίαση του Big Brother 2 (δείτε εδώ τις δηλώσεις) και έτσι ο τραγουδιστής εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Τη Ζήνα την ξέρω μια ζωή ολόκληρη. Την ξέρω και σαν αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη όταν πρωτοβγήκα πριν 22 χρόνια, όπου έχουμε περάσει απίστευτα, έχουμε ρίξει πολύ γέλιο. Η Ζήνα μου έχει σταθεί πάρα πολύ σε δύσκολες στιγμές και οικογενειακές και επίσης η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ίσως από τα πρώτα άτομα τα οποία εδώ και 22 χρόνια μου έχει τριβελίσει το μυαλό να κάνω τηλεόραση.

Μου έλεγε πρέπει να κάνεις τηλεόραση και σκέφτομαι αυτό το concept και θα μου άρεσες πχ με την Μπεκατώρου, μου έχει πει 500 πράγματα, από τότε. Την αγαπώ πάρα πολύ και φυσικά είναι πάρα πολύ ωραίο να ακούς ότι σε προτιμούν γενικά, όχι συγκριτικά με κάποιους άλλους, ότι λένε μια καλή κουβέντα.

Τώρα για τον Νίκο τι να πω. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, έχουμε περάσει όλα τα στάδια του καρδιογραφήματος και τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια είμαστε σταθερά στην κορυφή. Είναι κατάκτηση να μπορείς στον σταθμό στον οποίο δουλεύεις να έχεις ελευθερία λόγου και αυτό είναι κάτι που ο Νίκος το έχει κατακτήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.