Δάκρυσε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA η Ανθή Βούλγαρη - Τι συνέβη

Συγκινητικό το κλίμα της σημερινής (15/12) εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δάκρυσε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA η Ανθή Βούλγαρη - Τι συνέβη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (15/12) μέρα για την Ανθή Βούλγαρη, λίγο μετά τον σάλο με την Αθηναϊς Νέγκα, καθώς έχει την ονομαστική της εορτή. Φυσικά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της είχε ετοιμάσει και μερικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Κοινωνία ώρα mega, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα της, κ. Πόπη, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλα.

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή. Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό.

Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό», ανέφερε η μητέρα της.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη δέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής ακόμα μια έκπληξη και αυτή ήταν τηλεφώνημα από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο.

Οι εκπλήξεις που δέχτηκε η Βούλγαρη για την γιορτή της

Λίγα λόγια για την Ανθή Βούλγαρη και την ζωή της

H Ανθή Βούλγαρη είναι 37 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στον Βόλο. Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου με ωροσκόπο Παρθένο. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό της μαμάς της, τον Κισσό Πηλίου, όπου και παντρεύτηκε.

Σπούδασε στη Ρόδο, στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών με εξειδίκευση στις Διεθνείς σχέσεις. Ασχολήθηκε με τη γυμναστική και έτσι εξηγείται το καλλίγραμμο σώμα της που, φορώντας είτε ρούχα είτε μαγιό, κόβει την ανάσα. Στην αρχή της τηλεοπτικής καριέρας της, ήταν μέλος ψυχαγωγικών εκπομπών, όμως στην πορεία την “κέρδισε” η ενημέρωση. Τη σεζόν 2020-2021 συμπαρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο