Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη - «Είδα με τα μάτια μου ότι ο Μπιμπίλας είχε...»

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού

Νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη - «Είδα με τα μάτια μου ότι ο Μπιμπίλας είχε...»
News 15.12.2021 13:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο Κώστας Βενετσάνος το πρωί της Τετάρτης (15/12) και αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ φωτογραφίες της φυλακής που κρατείται) και τον Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και για την εκπομπή Στην Υγειά μας.

Οι δηλώσεις του Βενετσάνου για Φιλιππίδη - Μπιμπίλα

Αναφορικά με την εκπομπή στην Υγειά μας, ανέφερε: «Σε μια συνέντευξη με ρώτησαν «Γιατί δεν σε βλέπουμε στην εκπομπή Στην υγειά μας»; Μια εκπομπή που για 20 χρόνια έχουν περάσει και οι τελευταίοι των τελευταίων και οι πρώτοι των πρώτων, δεν είναι δυνατόν να μην έχει φιλοξενηθεί, να μην έχει μιλήσει, να μην έχει πει ένα τραγούδι, ο Κώστας Βενετσάνος. Αυτή είναι η πίκρα μου».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση, αποκάλυψε: «Εγώ το είδα με τα μάτια μου το καρούμπαλο. Πήγα στην παράσταση αυτή και το είδα με τα μάτια μου. Και βλέπω όπως βγαίνει από την καταπακτή ο Σπύρος Μπιμπίλας να τον χτυπάει στο κεφάλι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα από το παρασκήνιο. Ξέραμε όλοι λίγο πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής».

«Έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μίλησε για την εμπειρία που έζησε δίπλα του.

Όπως είχε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Φιιππίδης φώναζε πολύ στις πρόβες και σήμερα παραδέχθηκε πως τότε θεωρούσε ότι έκανε ο ίδιος λάθος κάπου.

«Εγώ έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη στα επαγγελματικά. Ήμουν από τους ανθρώπους που του είπα ότι δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Δεχόμουν από τη μία ότι αυτός ο άνθρωπος έτσι λειτουργεί τα τελευταία 30-40 χρόνια που δουλεύει και λέω μάλλον εγώ είμαι λάθος, μάλλον εγώ κάτι δεν κάνω σωστά. Λειτουργούσε λίγο το ενοχικό», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη»

«Έβλεπα συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε»

Share