Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Τράγκα» - Αποκάλυψη "βόμβα" λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

«Το κρούσμα το συγκεκριμένο είναι μέσα στο...»

«Γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Τράγκα» - Αποκάλυψη
News 15.12.2021 13:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ζωντανά το πρωί της Τετάρτης (15/11) ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής μιας και λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, του είπε πως θα εμβολιαστεί στην Γαλλία και όχι στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Moderna (διαβάστε εδώ αναλυτικά τις τελευταίες του δηλώσεις λίγο πριν πεθάνει).

Οι δηλώσεις του Κουρτζίδη για τον Τράγκα

«Ο Γιώργος Τράγκας πράγματι μου είχε πει ότι ο διαβητολόγος του προσπαθούσε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο. Δεν κόλλησε σε κάποια παρέα ή αλλού. Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα. Το κρούσμα το συγκεκριμένο είναι μέσα στο ραδιόφωνο μας, στέλεχος του ραδιοφώνου. Τον προέτρεψα να φύγει να κάνει rapid τεστ όταν μου είπε πως προσέρχεται στον χώρο, ενώ είχε κάνει τρεις δόσεις εμβολίου.

Δεν υπάρχει στενός συνεργάτης του ή μέσα στο χώρο που να μην ήταν εμβολιασμένος. Ήξερε και ο ίδιος ότι θα είχε λιγότερες πιθανότητες να νοσήσει αν έκανε το εμβόλιο. Είχε και τις φοβίες του. Εγώ του έλεγα πως θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Μου είχε υποσχεθεί πως θα κάνει το εμβόλιο της Moderna στη Γαλλία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάρις Κουρτζίδης.

Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα λίγο πριν την κηδεία

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα (δείτε εδώ το πότε και το που). Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία, ωστόσο στη πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ. αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

«Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη.

Γιώργος Τράγκας κηδεία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου "Σωτηρία" για το θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Οι τελευταίες δηλώσεις του Τράγκα λίγο πριν φύγει από την ζωή - «Κόλλησα από φίλο μου που είχε εμβολιαστεί τρεις φορές»

Share