Ελένη Μενεγάκη: Ο άνδρας από τα παλιά που την επισκέφθηκε στο πλατό - Οι αγκαλιές και τα φιλιά

«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ο άνδρας από τα παλιά που την επισκέφθηκε στο πλατό - Οι αγκαλιές και τα φιλιά

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα 15/12 υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της, έναν συνεργάτη της από τα παλιά. Συγκινημένη, του τραγούδησε «Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά» και τον αγκάλιασε σφιχτά.

Αυτόν τον πρώην συνεργάτη της συνάντησε η Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής της βρέθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο η παρουσιάστρια συνεργαζόταν παλιά με μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί να μην τους έχουμε δει μαζί μπροστά από τις κάμερες εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο, η αγάπη και η εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Να σημειωθεί πως ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Σάββα Πούμπουρα που είναι τώρα συνεργάτης της Ελένης, είχαν πολλά χρόνια κόντρα, όμως σήμερα συναντήθηκαν στο πλατό.

Ασύλληπτο περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη για την προεδρεία του ΚΙΝ.ΑΛ σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την αντίδρασή του και τους πανηγυρισμούς να αφήνουν άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

«Με ρωτάτε γιατί στόλισες από τις 29 Οκτωβρίου! Γιατί ήξερα ότι τα Χριστούγεννα θα έρθουν πρόωρα. Έχουμε πρόεδρο! Δοξάζει η Ελούντα, το Καστρί ζητωκραυγάζει. Η Χαριλάου Τρικούπη φεγγοβολά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Είσαι καλά παιδάκι μου; Να σου πάρω λίγο τους σφυγμούς, έχω τρομάξει».

«Φάγαμε ψωμάκι με το ΠΑΣΟΚ, πήραμε ένα Cayenne», της είπε τέλος ο συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να μην ξέρει τι να απαντήσει.