Η Λάουρα Νάργες στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Λάουρα Νάργες στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ

Μετά από τον "κακό" χαμό που είχε δημιουργηθεί με τις δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη, ο Χρήστος Σαντικάι και η αγαπημένη του Λάουρα Νάργες φαίνεται να ζουν για τα καλά τον έρωτά τους χωρίς να τους εμποδίζουν τα "κακόβουλα" σχόλια.

Οι δυο τους πριν από λίγο καιρό αποκάλυψαν πως είναι τρελά ερωτευμένοι με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορούν να το κρύψουν αφού ο γνωστός τραγουδιστής ακολουθεί την αγαπημένη του σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, κάθε Σάββατο τους βλέπουμε στο J2US όπου διαγωνίζεται η Λάουρα Νάργες.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε το ταιριαστό ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές από νυχτερινή έξοδο που είχαν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Λαόυρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Νυχτερινή έξοδος για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι σε τρυφερές στιγμές

Σαντικάι - Νάργες

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες - Έξοδος

"Δε θέλω η Λάουρα να γίνει τραγουδίστρια" - Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο του Χρήστου Σαντικάι

Μια καταπληκτική αλλά και σέξι εμφάνιση πραγματοποιήσε στο αποψινό (11/12) live του J2US η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά, ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, βρισκόταν στο πλευρό της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν θα ήθελε η Λάουρα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε, προς έκπληξη όλων, αρνητικά.

«Δε θέλω να γίνει τραγουδίστρια. Θα πάω τώρα σπίτι και θα μου λέει ότι θέλει και αυτή τραγούδι, φτιάξε εμένα και άσε τους άλλους» είπε ο Χρήστος Σαντικάι και όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια.