Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω»

«Δεν έφυγε το βάρος από πάνω μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω»

Το απόγευμα της Τετάρτης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Μάλιστα, πριν από λίγο ανακοινώθηκε και η τραγουδίστρια όπου πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovison 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάτι αλλάζει στην κοινωνία αλλά θέλει ακόμα δουλειά για να αλλάξει. Τώρα είμαστε στη φάση της δουλειάς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα δουν το αποτέλεσμα».

«Ήμουν προετοιμασμένη για ότι ακολούθησε το metoo και κράτησε λίγο. Δεν ξέρω ποια ήταν η στιγμή που πήρα την απόφαση να μιλήσω, νομίζω ότι δεν υπήρξε μία στιγμή αλλά σαν να προετοιμαζόταν. Δεν ξέρω πως έγινε… Ήταν σαν να ήταν έτοιμο».

Ήταν επίπονο και δύσκολο. Μπήκα σε μια διαδικασία άγνωστη. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά από εκεί (…)Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω. Φυσικά και ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι σκοπεύω να κάνω κάτι, δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου. Δεν έφυγε όμως το βάρος από πάνω μου».

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

«Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές που βίωσε στη καριέρα της.

«Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα», είπε για την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, καθώς φέτος σκηνοθετεί την παράσταση Good People. «Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει, το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα».

«Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στην σκηνή ή να παίζω άρρωστη. Δεν μπορούσα να διακόψω με τίποτα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή να παίξω με πυρετό. Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου. Είναι περίεργο για τη δουλειά μας ότι είσαι αναγκασμένος να παίζεις.

Εκείνη την ώρα επειδή ήταν φρέσκο το γεγονός δεν το αισθάνθηκα έντονα», είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο θέατρο.