Νίκος Χατζηνικολάου για «Ράδιο Αρβύλα»: «Η αντίδραση τους ήταν τίμια και ειλικρινής»

«Δεν θα τους τηλεφωνούσε διαφορετικά η κοπέλα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Χατζηνικολάου για «Ράδιο Αρβύλα»: «Η αντίδραση τους ήταν τίμια και ειλικρινής»

Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η ανάρτηση που είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης αφού επικοινώνησε πρώτα με την κοπέλα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο ίδιος διέρρευσε προσωπικές της φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεσή της.

Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε n air την αντίδραση της ομάδας του “Ράδιο Αρβύλα” σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

«Η αντίδραση του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του ήταν άμεση, ήταν τίμια, ήταν ειλικρινής και για αυτό τους τηλεφώνησε η κοπέλα. Ένιωσε την τίμια αντίδρασή τους, την ειλικρίνεια τους, ένιωσε ότι είναι σύμμαχοί της. Δεν θα τους τηλεφωνούσε διαφορετικά».

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για το μέλλον των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο»

Με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όπου σόκαρε την κοινή γνώμη καθώς διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης έκανε γνωστό στην χθεσινή εκπομπή πως θα ανανεώσουν το ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1 για τη νέα χρονιά, αποχαιρετώντας έτσι τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν από το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.

«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο ''διάλειμμα'' των εορτών.

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' και ''VINYΛΙΟ'' θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές».