Τελικά ταξιδεύει για το Survivor 5 - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Προδόθηκε η συμμετοχή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τελικά ταξιδεύει για το Survivor 5 - Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις για την επιλογή των παικτών του Survivor 5. Συγκεκριμένα ;όμως μόνο των διάσημων, καθώς οι μαχητές έχουν ήδη επιλεχθεί και υπάρχει και βίντεο όπως και τα ονόματα τους. Τι γίνεται ωστόσο, με τα πρόσωπα της τηλεόρασης;

Ένα από τα σίγουρα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Δομινικανή αυτοκρατορία είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Μάλιστα, το όνομα του... προδόθηκε μέσα από μια ανάρτηση που έγινε στο Instagram.

Αυτός ο ηθοποιός πάει στο Survivor 5

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τον... Γιάννη Χατζηγεωργίου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε:

«Ο Γιάννης μας @giannis_chatzigeorg στην γενική δοκιμή του ΣΚΡΟΥΤΖ μας.. Με τον Γιάννη μας συνδέει βαθειά φιλία, εκείνος θα ταξιδέψει για το survivor κι ο ΣΚΡΟΥΤΖ θα ταξιδεύει στις καρδιές όλων μας …Ελπίζουμε να έρθει».

Όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλούσε «καραγκιοζιλίκι» το Survivor

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι ένα από τα 4 ονόματα που έχουν ήδη υπογράψει προκειμένου να πάνε στο φετινό Survivor 5 όπου θα προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η απόφασή του να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τον θίασο στον οποίο ήταν.

Ωστόσο, στο παρελθόν ο ίδιος φαινόταν να ήταν εντελώς αντίθετος αφού χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τέτοιου είδους προγράμματα. Μάλιστα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε τα ντοκουμέντα.