Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ευτυχισμένη όσο ποτέ που σύντομα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μόλις πριν από ένα μήνα η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στους followers μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Η Εριέττα έπειτα από αρκετές προσπάθειες να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγό της κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της και η ευτυχία της είναι ολοφάνερη.

Υπενθυμίζουμε πως είχε μιλήσει για την προσπάθειά της αυτή δημόσια (δείτε εδώ την συνέντευξή της).

Η εγκυμοσύνη της Εριέττας Κούρκουλου

Λίγο καιρό μετά μέσω του προφίλ της στο instagram ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο και πλέον ζει σε πελάγη ευτυχίας ενώ μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές χαράς τόσο με τον σύζυγό της όσο και με το χαριτωμένο γατάκι της αναμένοντας την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, στο τελευταίο της story έδειξε για πρώτη φορά το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

 Εριέττα Κούρκουλου έγκυος

«Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ίδια έχει αναφερθεί μέσω των social media και στο θέμα της γονιμότητας αλλά και στο πόσο πολύ θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Μιας και είναι αρκετά ενεργή στα μέσα δικτύωσης, πραγματοποίησε ένα Q&A μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, στο οποίο έλυσε διάφορες απορίες των followers της.

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως το αποτέλεσμα της β – χωριακής που έκανε πρόσφατο ήταν αρνητικό ενώ σε ένα άλλο story ανέφερε: «Θα ήθελα να υιοθετήσω έτσι και αλλιώς, όμως σε μία φάση που δεν θα είναι “δεύτερη επιλογή”, αλλά συνειδητοποιημένη απόφαση».

Εριέττα Κούρκουλου για υιοθεσία ανάρτηση