Κόλαφος ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία - «Δεν θα κάνω παιδί για να...»

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά και ξέσπασε για τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία - «Δεν θα κάνω παιδί για να...»

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να θέλει μνα κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα φωτογραφήθηκε υποδυόμενος παλιές cover stars της Vogue Greece, στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Καθημερινή και μίλησε ανοιχτά για την υιοθεσία.

Στην συζήτηση που είχε με την Χριστίνα Πολίτη, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ ξέσπασε για τα όσα έχουν γραφτεί, ειδικά μετά το φημολογούμενο σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη.

Η αποκάλυψη του Μουτσινά για την υιοθεσία

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του», είπε.

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία....»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια. Ο παρουσιαστής που πρόσφατα είχε μια κόντρα με τον Γιώργο Καπουτζίδη λόγω της εκπομπής του, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να γίνει πατέρας. Ήδη εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει την διαδικασία, ωστόσο έχει μπλοκάρει στην γραφειοκρατία που είναι μεγάλη.

«Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω.

Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.