Ο Χαραλαμπόπουλος έριξε...πόρτα στην Σταμάτη - Δεν ανέβαινε στην σκηνή αν δεν φύγει από το θέατρο

Δεν ήθελε να ξεκινήσει η παράσταση αν δεν αποχωρήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Χαραλαμπόπουλος έριξε...πόρτα στην Σταμάτη - Δεν ανέβαινε στην σκηνή αν δεν φύγει από το θέατρο

Όπως όλα δείχνουν, το επεισόδιο με την Σάσα Σταμάτη πριν από μερικές ημέρες όταν ανέβηκε στην σκηνή και σταμάτησε παράσταση μαζί με μπράβους, ενόχλησε έντονα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Για αυτό λοιπόν το λόγο όταν έμαθε πως πήγε να τον παρακολουθήσει στο θέατρο, της ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση "Ο κουρέας της Σεβίλλης", όμως λίγο αφού έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα για Σταμάτη - Χαραλαμπόπουλο

«Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο)».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας "κατακεραύνωσε" την Σάσα Σταμάτη

Ο "κακός" χαμός έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επίθεση που έκανε η Σάσα Σταμάτη προς τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, κατά τη διάρκεια της stand up παράστασής του στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Μάλιστα, ο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί για ό,τι συνέβη.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς ως πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για όσα συμβαίνουν στον χώρο του δικού του επαγγέλματος.

«Τα φαινόμενα τραμπουκισμού σε θέατρο πλήττουν συνολικά την δημοκρατία.. Την ελεύθερη έκφραση δεν θα την φιμώσει κανείς.. Θα αντισταθούμε όσο μπορούμε σε τέτοιες νοσηρές καταστάσεις μέχρι όλοι να καταλάβουν ότι το πνεύμα δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν».