«Πέθανε το 2020 και...» - "Τσάκισε" κόκαλα η Βανέσσα Αδαμοπούλου με την απώλεια που έζησε

Οι συγκινητικές της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέθανε το 2020 και...» -

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χαμό της μητέρας της και στην απόφαση της να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Οι αποκαλύψεις της Βανέσσας Αδαμοπούλου

Ξεκινώντας, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αναφέροντας: «Τα live μου πάνε πολύ καλά. Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου θα κάνω ένα live στο Faust. Όταν σταμάτησα το pop τραγούδι, έκανα θέατρο και μιούζικαλ και μία ταινία μικρού μήκους».

Στην συνέχεια μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της μετά τον χωρισμό τους. Χαρακτηριστικά είπε: «Με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουμε πολύ καλή σχέση, συνεργαζόμαστε κιόλας, είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε την ιστορία μας. Είναι καλό να υπάρχει αγάπη και σεβασμός».

Σε ότι αφορά τον γιό της, η ίδια είπε: «Έχω βοήθεια με το παιδί, οι περισσότεροι μπαμπάδες είναι πλέον ενεργοί, αλλά οι μαμάδες είμαστε πολυεργαλεία. Ταυτόχρονα σπουδάζω, κάνω το μεταπτυχιακό μου στη θεατρολογία. Είμαι αυστηρή μαμά, κρατάω τα όρια. Συνήθως οι μπαμπάδες δε βάζουν όρια. Απεχθάνομαι τα κακομαθημένα παιδιά, και ειδικά το να είναι το παιδί μου, γιατί υπήρξα κακομαθημένη. Το παιδί μας είναι σαν τους γονείς του, drama queen, πέφτει κάτω και χτυπιέται».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον χαμό της μητέρας της και στο πόσο αυτός την στιγμάτισε. «Η μητέρα μου πέθανε το 2020 και μου λείπει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Κάνω ψυχοθεραπεία δύο χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήρθε σε μια φάση της ζωής μου ήμουν και εγώ με πολύ ανοιχτά μάτια»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

"Είναι προσβλητικό που..." - "Έσπασε" την σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Παπαζήση

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

Την ίδια στιγμή, η ίδια αποκάλυψε πως έχει γράψει το σενάριο για μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται. Κάνουν έναν κύκλο. Αλλά εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει και εκείνος. Τον σέβομαι απεριόριστα κι εκείνος αντίστοιχα. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τύπο της οικογένειας όπως είναι και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά. Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, τα πράγματα προχωράνε.

Οτιδήποτε άλλο είναι λίγο και προσβλητικό για αυτό που έχουμε ζήσει. Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή αλλά πήγαινα και έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing για αυτό» σχολίασε η Βανέσα Αδαμοπούλου.