Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο...» - Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Γεωργούλης

Οι δηλώσεις του που θα συζητηθούν

«Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο...» - Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Γεωργούλης
News 16.12.2021 14:10

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του Happy Day και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο ίδιος μίλησε για τον χαμό του πατέρα του, την σχέση του με την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Γεωργούλη

Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε για την σχέση του με τον πατέρα του: «ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Κάναμε περισσότερες συζητήσεις αλλά είχε πάντα αυτό το «ότι κι αν σου λέω εγώ, εσύ το αποφασίζεις». Ήταν και πολύ αγαπημένοι με την μάνα μου».

Όσο για την σχέση του με την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ήμουν ηθοποιός έβλεπα κάποιες κριτικές οι οποίες είχαν στόχο να θίξουν. Όχι να κριτικάρουν. Με αποτέλεσμα να μην επηρεάζομαι και να μην μου καταστρέφουν αυτό που πραγματικά θέλω να δείξω για το ποιος είμαι»!

Όσο για το αν ο ίδιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας και του γάμου αποκάλυψε ότι: «Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο, στο να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα:

Η σχέση που του χρέωναν

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, με τις συγκατοίκους να αποκαλύπτουν απολαυστικές ιστορίες από τη γνωριμία τους με τον γνωστό ηθοποιό.

Η Μαρία Σολωμού θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον αγαπημένο ηθοποιό, όταν και οι δύο ακόμη σπούδαζαν, με την Κατερίνα Ζαρίφη να τον θυμάται ακόμα παλαιότερα, αφού τον είχε γνωρίσει όταν ο ίδιος εργαζόταν ως μπάρμαν στην πλατεία Αμερικής.

«Είμαι σε μια ελεύθερη δέσμευση αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να δεσμεύεις τον εαυτό σου για να δίνεις ελευθερία στον άλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης και αναφέρθηκε στην αστρολόγο που προέβλεψε ότι το 2022 θα γίνει πατέρας. «Έχουμε χρόνο. Δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά. Δεν είμαι αρνητικός όμως. Ο έρωτας δεν είναι καλός παράγοντας για να πεις ότι θα κρατήσεις ένα παιδί ή όχι. Η αγάπη είναι».

Στη συνέχεια πήρε μέρος σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι λέξεων και αναμνήσεων, ενώ αποκάλυψε ότι θα έκανε ξανά ερωτικές σκηνές, αν το απαιτούσε ο ρόλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ίσχυε τότε ότι ήμουν σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Insta Poll: Με ποια πασίγνωστη ηθοποιό ήταν ζευγάρι ο Αλέξης Γεωργούλης;

Share