Φτάνει τα δυο μέτρα το δέντρο της Βίκυς Καγιά - Στόλισαν για τα Χριστούγεννα με τον Κρασσά

Φωτογραφία από το σαλόνι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φτάνει τα δυο μέτρα το δέντρο της Βίκυς Καγιά - Στόλισαν για τα Χριστούγεννα με τον Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους, στόλισαν το σπίτι τους μπαίνοντας έτσι στο κλίμα των Χριστουγέννων. Η οικογένεια έκατσε στο σαλόνι και έβαλε τις μπάλες και στο αστέρι στην κορυφή.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε το αποτέλεσμα με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τα στολίδια είναι σε κόκκινο χρώμα, ακολουθώντας την κλασική γραμμή, ενώ το ύψος του δέντρου πρέπει να φτάνει τα δυο μέτρα.

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε μπροστά του με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και μας έδειξε όλη την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σαλόνι το σπιτιού της - δείτε φωτογραφίες από όλο τους το σπίτι.

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βίκυς Καγιά

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας διεξάγεται αυτή την περίοδο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Για ακόμη μια φορά, το ζευγάρι έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars ήταν καλεσμένη του οίκου Armani και φυσικά στο πλευρό της όπως πάντα βρίσκεται ο αγαπημένος της. Μάλιστα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί της Μόστρας και έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ίδιο λουκ που έκαναν φορώντας και οι δύο κοστούμι.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο ενώ εκτός από το κόκκινο χαλί, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βρήκαν χρόνο να κάνουν βόλτες με το σκάφος στα βενετσιάζικα κανάλια, να απολαύσουν ιταλικό φαγητό αλλά και βόλτες στα γραφικά στενάκια της Βενετίας. Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε πριν λίγο καιρό το ερωτευμένο ζευγάρι σε παραλία της Ελαφοννήσου.

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς στο κόκκινο χαλί