Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Με σκυμμένο κεφάλι και μαυροφορεμένος ο Γρηγόρης Πετράκος

Το τελευταίο αντίο στο φίλο και συνεργάτη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κηδεία Γιώργου Τράγκα: Με σκυμμένο κεφάλι και μαυροφορεμένος ο Γρηγόρης Πετράκος

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες έδωσαν το παρών προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, ενώ τραγική φιγούρα αποτελεί μεταξύ άλλων και η γυναίκα του.

Ανάμεσα τους φυσικά ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του δημοσιογράφου και στένου του συνεργάτη, με τον οποίο ήταν μαζί στο κόμμα ¨Ελεύθεροι άνθρωποι”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από την ζωή τη Τρίτη (14/12), χάνοντας την μάχη με τον κορωνοϊό.

Φωτογραφίες του Γρηγόρη Πετράκου από την κηδεία του Τράγκα

 Κηδεία Γιώργου Τράγκα Γιώργος Πετράκος φωτογραφίες

 Κηδεία Γιώργου Τράγκα Γιώργος Πετράκος

«Γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Τράγκα»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ζωντανά το πρωί της Τετάρτης (15/11) ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε πως ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής μιας και λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, του είπε πως θα εμβολιαστεί στην Γαλλία και όχι στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Moderna (διαβάστε εδώ αναλυτικά τις τελευταίες του δηλώσεις λίγο πριν πεθάνει).

«Ο Γιώργος Τράγκας πράγματι μου είχε πει ότι ο διαβητολόγος του προσπαθούσε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο. Δεν κόλλησε σε κάποια παρέα ή αλλού. Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα. Το κρούσμα το συγκεκριμένο είναι μέσα στο ραδιόφωνο μας, στέλεχος του ραδιοφώνου. Τον προέτρεψα να φύγει να κάνει rapid τεστ όταν μου είπε πως προσέρχεται στον χώρο, ενώ είχε κάνει τρεις δόσεις εμβολίου.

Δεν υπάρχει στενός συνεργάτης του ή μέσα στο χώρο που να μην ήταν εμβολιασμένος. Ήξερε και ο ίδιος ότι θα είχε λιγότερες πιθανότητες να νοσήσει αν έκανε το εμβόλιο. Είχε και τις φοβίες του. Εγώ του έλεγα πως θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Μου είχε υποσχεθεί πως θα κάνει το εμβόλιο της Moderna στη Γαλλία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάρις Κουρτζίδης.