«Γιατί μου το κάνετε αυτό;» - «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη

«Με συγκινείτε κάθε φορά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί μου το κάνετε αυτό;» - «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης -που πήγαν πρόσφατα να τον ληστέψουν- το πρωί της Πέμπτης (16/12) ο οποίος δέχτηκε μια έκπληξη από τους παρουσιαστές. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ξαφνικά στο τηλεοπτικό παράθυρο η μητέρα του, Γωγώ Σαμπάνη.

«Γεια σας και από εμένα. Τι ωραία παρέα που είσαστε. Με συγκινήσατε. Γεια σου αστέρι μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Μιχάλη. Είναι η κολόνα μου. Έχω δύο γιους, παλιά έλεγα δύο κολονάκια, τώρα είναι δύο κολόνες. Με συγκινείτε κάθε φορά, γιατί μου το κάνετε αυτό;

Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι χαμηλών τόνων, είναι σημαντικό αυτό. Και όπως λέει και ο ίδιος, κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά. (…) Θα σας πει και ο ίδιος, δεν έχω δει ποτέ αγώνα του. Ποτέ όμως! Ήταν δίπλα μου, και μου έλεγε να το δω στην τηλεόραση. Τώρα βλέπω κάτι μικρά βιντεάκια, αλλά και πάλι το κλείνω. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα, παρόλο που έχω βρεθεί πολλές φορές σε στάδιο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Η συγκίνηση της μητέρας του Ζαμπίδη στο Πρωινό

«Ο πατέρας μου έφυγε από κάτι...»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου μέσα σε όλα μίλησε για την ζωή του αλλά και για την απώλεια του πατέρα του που τον στιγμάτισε συναισθηματικά. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να φτιάξω ένα όμορφο μέρος που να με εμπνέει για να γυμνάζομαι.

Οι παγκόσμιοι τίτλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία, όμως το κάθε ένα τρόπαιο είναι μοναδικό για μένα, αυτά είναι τα κοσμήματά μου. Όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό έχασα τις ισορροπίες μου, μου πήρε δύο χρόνια να ισορροπήσω 100%.

Είχα βαρύνει, ήμουν ψυχοσωματικά πάνω κάτω, δεν μπορούσα να βρω χαρά, έπαθα κορεσμό με το φαγητό». Για την απώλεια του πατέρα του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Ο πατέρας μου έφυγε από κάτι κακό που είχε στους πνεύμονες. Κάναμε ότι έπρεπε και η μάχη που έδωσε ολοκληρώθηκε μετά από περίπου ένα χρόνο.

Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος, χάρηκα γιατί απελευθερώθηκε από όλο αυτό που περνούσε». Από την άλλη μίλησε και για την σύντροφό του όπου δήλωσε: «Δημοσίευσα φωτογραφία με τη σύντροφό μου ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς εκείνη. Έχει πολλά καλά και έχουμε συντονιστεί».