Είδε τις κάμερες και έφυγε άρον άρον - Αμηχανία με την αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη

«Δεν απαντώ σε τίποτα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είδε τις κάμερες και έφυγε άρον άρον - Αμηχανία με την αντίδραση του Παύλου Χαϊκάλη

Τον Παύλο Χαϊκάλη τσάκωσε το πρωί της Πέμπτης (16/12) η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο μαζί με τον υπόλοιπο θίασο της επιθεώρησης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» που πρωταγωνιστεί και έχει προκαλέσει αρκετές βέβαια αντιδράσεις.

Η δημοσιογράφος συγκεκριμένα πήγε να του κάνει ορισμένες ερωτήσεις, ωστόσο ο ηθοποιός δεν σταμάτησε ούητε στιγμή και εμφανίστηκε αρκετά απρόθυμος να μιλήσει.

«Δεν απαντώ σε τίποτα» μονάχα σχολίασε και συνέχισε κανονικά τον δρόμο του.

Η αντίδραση του Χαϊκάλη στις κάμερες

Απίστευτο ξέσπασμα υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη - «Καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα υπέρ του Παύλου Χαϊκάλη έκανε ο Μιχάλης Ρέππας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που σημειώνουν τεράστια επιτυχία μίλησε έξω από τα δόντια.

«Ο Θανάσης και ‘γω ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε αγωνία για τους Συμπέθερους. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο... Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις θεατρικές αίθουσες, προκαλώντας σάλο, ανέφερε: «Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

«Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα... Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο», είπε.