The Bachelor 2 - Spoiler: Αυτή η κοπέλα αποχωρεί απόψε

Μια ανάσα πριν τον τελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2 - Spoiler: Αυτή η κοπέλα αποχωρεί απόψε

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής (17/12) και οι τρεις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι η Γιώτα, η Άννα και η Αθηνά.

Μετά την χθεσινή γνωριμία του Αλέξη με τους γονείς και τις οικογένειες των κοριτσιών, η Ιζαμπέλα ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε και επέστρεψε στην καθημερινότητά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μάλιστα, η ίδια, λίγες ώρες αργότερα, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία αυτής με τον Αλέξη Παππά.

«Σε λάτρευα πριν σε γνωρίσω… και τώρα που σε γνώρισα σε λατρεύω ακόμα πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Κι ας έκανες τη λάθος επιλογή». Στη συνέχεια η Ιζαμπέλα έστειλε το δικό της μήνυμα τόσο για τη Γιώτα, όσο και για την Άννα που συνεχίζουν στο «The Bachelor».

Αυτή η κοπέλα αποχωρεί μια ανάσα πριν τον τελικό του The Bachelor 2

Άπόψε το βράδυ, ωστόσο, μια ακόμη κοπέλα πρόκειται να ακολουθήσει την Ιζαμπέλα και να αποχαιρετήσει αφετέρου την βίλα και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται να είναι η... Γιώτα.

Έτσι, το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην Άννα και την Αθηνά!

Εσείς ποια θέλετε, ωστόσο, να αποχωρήσει απόψε;

Μιας και βλέπουμε βέβαια εμείς πόσο ανυπομονείτε για τον ημιτελικό και τελικό, θέλαμε να δούμε ποια κοπέλα θα προτιμούσατε να αποχωρήσει απόψε (16/12) το βράδυ από την βίλα.

Το poll τρέχει αυτή τη στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram για αυτό μπείτε να ψηφίσετε!

The Bachelor 2 αυτή η κοπέλα αποχωρεί απόψε