Ο κορωνοϊός "χτύπησε" ξανά το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Άσχημα μαντάτα για το ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο κορωνοϊός

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως χτύπησε ξανά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να κάνει την εν λόγω ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης (16/12).

Η ανακοίνωση του Μουτσινά για το κρούσμα κορωνοϊού στο Καλό Μεσημεράκι

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς κατά την έναρξη της εκπομπής γνωστοποιήσε το εν λόγω γεγονός, όπως και ότι θα βρίσκονται εκτός αέρα τις γιορτές, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα.

Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μόλις ο πρώτος αποκάλυψε την ηλικία του στον Νίκο Μουτσινά τον έκανε να πάθει κανονικό σοκ.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Κωνσταντίνο Παντελίδη αν έχει στο μυαλό του το πώς θα καταφέρει να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού, μετά από την τεράστια επιτυχία που έκανε ο αδερφός του (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια του για τον Παντελή Παντελίδη).

«Δεν θέλω να αφήσω στην άκρη τον Παντελή… Κάνω αυτό που αγαπάω. Παίρνω όλα τα καλά του Παντελή, προσπαθώ να προσεγγίσω και έτσι όπως γράφει και να γράφω και εγώ όσο μπορώ καλύτερα μέσα στην πορεία… Τα βιώματα που είχε ο Παντελής στα 30 δεν μπορώ να τα έχω εγώ στα 19», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Μόλις τον άκουσε ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ. Αμέσως πήρε πίσω την ερώτησή του και είπε: «Θα περάσω στην κυρία Βουλγαράκη».