Εκτός αέρα ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα (20/12) το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Σταματάει η εκπομπή για τα Χριστούγεννα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός αέρα ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα (20/12) το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (13/12) εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως από την επόμενη Δευτέρα (20/12), το Καλό Μεσημεράκι δε θα βγαίνει στον αέρα του ΣΚΑΪ καθώς σταματάει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν τον παρουσιαστή να αλλάζει τηλεοπτική στέγη μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ωστόσο προς το παρόν ο Νίκος Μουτσινάς απλά ανακοίνωσε πως το Καλό Μεσημεράκι θα μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα για λίγες μέρες.

Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

«Τα νέα είναι ευχάριστα, το εννοώ. Τη Δευτέρα που μας έρχεται εμείς θα είμαστε σπίτι μας. Τέλειο! Θα σταματήσουμε κι εμείς ως... εκπομπή δεν μπορώ να το πω, ως αυτό που μαζευόμαστε. Λίγη ξεκούραση, λίγα ψώνια, καμία βόλτα. Ελπίζω να κάνει καλό καιρό όχι όπως προχτές», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Απάντησε live στην Ναταλί Κάκκαβα ο Νίκος Μουτσινάς - «Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους...»

Μέσα από την (29/11) εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην Ναταλί Κάκκαβα για το "καρφί" που του πέταξε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) στην εκπομπή Όλα Γκουντ σχετικά με το πόσο συχνά τους δείχνει στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν επιλέγει ο ίδιος τα αποσπάσματα που παίζουν σε κάθε εκπομπή και ότι αν θέλουν να βρουν το δίκιο τους, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στην αρχισυντάκτριά του.

«Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους, δεν επιλέγω εγώ τι θα παίξει. Όχι. Αγγελική Γιαννακοπούλου. Μην τα κάνετε. Δεν γίνεται. Εγώ ό,τι μου παίξει της το αυτώνω. Άμα θέλει. Αν δεν θέλει να το παίξει. Να τους παίζουμε τους ανθρώπους. Να βοηθούμε οι εκπομπές στην καναλάρα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.