Εκτός ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς;

Τελευταία η φετινή σεζόν στον σταθμό του Φαλήρου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς;

Το γεγονός πως ο Νίκος Μουτσινάς φέτος δεν σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης που περίμεναν στον ΣΚΑΙ, φέρνει φήμες πως ο παρουσιαστής σιγά σιγά ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου και να δέσει άγκυρες σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αναφέρει μάλιστα ρεπορτάζ της real life, οι συχνές εμφανίσεις του σε εκπομπές αντίπαλων καναλιών, με πιο πρόσφατη αυτή στο Dancing with the stars που χόρεψε και προκάλεσε αναστάτωση, φουντώνουν τα σενάρια για.. μεταγραφή του.

Οι προτάσεις που δέχτηκε ο Μουτσινάς με σκοπό να φύγει από τον ΣΚΑΙ

Πληροφορίες της εφημερίδας λένε πως έχουν γίνει νύξεις συνεργασίας στον Νίκο Μουτσινά από άλλα κανάλια. Μάλιστα, πρώτο το Vanda's blog αποκάλυψε πως πρόταση του έκανε ένα πολύ δυνατό πρόσωπο της τηλεόρασης.

Πηγές από τον ΣΚΑΙ ωστόσο, τονίζουν ότι ο παρουσιαστής όχι μόνο διατηρεί ισχυρό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, αλλά και πολύ υψηλή ρήτρα, που καθιστά μάλλον απαγορευτική οποιαδήποτε διάθεση μετακίνησης.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μόλις ο πρώτος αποκάλυψε την ηλικία του στον Νίκο Μουτσινά τον έκανε να πάθει κανονικό σοκ.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Κωνσταντίνο Παντελίδη αν έχει στο μυαλό του το πώς θα καταφέρει να χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού, μετά από την τεράστια επιτυχία που έκανε ο αδερφός του (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια του για τον Παντελή Παντελίδη).

«Δεν θέλω να αφήσω στην άκρη τον Παντελή… Κάνω αυτό που αγαπάω. Παίρνω όλα τα καλά του Παντελή, προσπαθώ να προσεγγίσω και έτσι όπως γράφει και να γράφω και εγώ όσο μπορώ καλύτερα μέσα στην πορεία… Τα βιώματα που είχε ο Παντελής στα 30 δεν μπορώ να τα έχω εγώ στα 19», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Μόλις τον άκουσε ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε σοκ. Αμέσως πήρε πίσω την ερώτησή του και είπε: «Θα περάσω στην κυρία Βουλγαράκη».