DWTS - highlights 28/11: Ο "υπερσυγκλό" χορός του Νίκου Μουτσινά και οι εντάσεις των κριτών

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 28/11: Ο

Απολαυστικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στο χθεσινό 28/11 live του Dancing with the stars. Χόρεψε και τον αποθέωσαν όλοι. Όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις της κριτικής επιτροπής.

Τα 28/11 highlights του DWTS

Εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του show

Άλλο ένα live του Dancing with the stars ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφεραν να "μαγέψουν" τους τηλεθεατές καθώς οι επαγγελματίες χορευτές έκαναν την έναρξη με μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία με το τραγούδι «Earned it» από τον The Weekend.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά ήταν, για ακόμα μια φορά, ήταν λαμπερή με το ρούχο της ίδιας να κλέβει τις εντυπώσεις. Η Βίκυ, ως γνωστή fashion expert, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο στιλάτο.

Στο σημερινό 6ο live του σόου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και ήταν άκρως αποκαλυπτική, με τα καλλίγραμμα πόδια της να διαγράφονται μέσα στο ρούχο. Δίπλα της φυσικά, ο Λάμπρος Φισφής. Να τονίσουμε πως την άλλη εβδομάδα θα "εισβάλλει" γνωστός παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό του σόου - «Ταλαντούχος, έξυπνος, υπερσυγκλό»

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκαν στην έναρξη του live η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής με την πρώτη να μην σταματά να τον αποθεώνει.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι ο guest star της βραδιάς και μάλιστα κατά την διάρκεια της βραδιάς αναμένεται και να ξεδιπλώσεις τις χορευτικές του ικανότητες (δείτε εδώ μερικά πρώτα πλάνα από τις πρόβες του).

«Ο Νίκος είναι η αστερόσκονη του σημαντικού μας star system» είπε ο Λάμπρος Φισφής με τη Βίκυ Καγιά να σχολιάζει «Ταλαντούχος, έξυπνος, υπερσυγκλό».

"Είναι για το attitude που είχες" - Τα πήρε ο Jason Roditis με την Μαριάννα Γεωργαντή

Η Μαριάννα Γεωργαντή ανέβηκε μαζί με τον παρτενέρ της, Σπύρο στην σκηνή. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε το εισαγωγικό απόσπασμα του ζευγαριού πως εξαιτίας μερικών πραγμάτων που ειπώθηκαν στο προηγούμενο live, δεν μπορεί απόψε να το διασκεδάσει.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος της χορογραφίας τους, ο Jason Roditis "πάγωσε" την Μαριάννα Γεωργαντή με την κίνηση του, με αφορμή τα όσα είπε εκείνη στο εν λόγω απόσπασμα.

Ο κριτής του DWTS λοιπόν σήκωσε τον βαθμό 1 πριν προλάβει να πει τίποτα: «Αυτό εδώ είναι για το attitude που είχες στο βίντεο! Αυτό δεν είναι για τον χορό σας. Εγώ είμαι φανατικός των βίντεο σας, το χω πει πως τα περιμένω πως και πως. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βρεις εσύ μία ισορροπία μέσα σε όλο αυτό.

Την μια είσαι υπερβολική, την επόμενη στιγμή βλέπουμε αυτό. Δήλωσες δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τη σημερινή χορογραφία και δεν είμαστε εδώ για αυτό. Παρόλο αυτό, πάντως, εγώ νομίζω ότι τα πήγατε πολύ καλύτερα σήμερα».

Τα έδωσε όλα ο Νίκος Μουτσινάς - Τρελή αποθέωση από τους κριτές

Guest star ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος χόρεψε ένα show dance. Ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τους άντρες του σόου τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα.

Έχοντας ως φόντο ένα θεαματικό σκηνικό από πίσω του εμπνευσμένο από σκηνή τσίρκου και χορεύοντας πάσο ντόμπλε, ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες.

«Εισαι πολυμηχάνημα τέχνης» σχολίασε η Έλενα Λιζάρδου ενώ αποθεώθηκε και από τον Jason Ροδίτη: «Είδα κάτι που δεν το έχω δει πουθενά. Είδα Μουτσινότητα!».

Μπορεί τελικά να ίδρωσε και να λαχάνιασε περισσότερό από ποτέ, ωστόσο στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές!

"Nομίζω πως θα είσαι η νικήτρια" - Τρελάθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου με την Χριστίνα Βραχάλη

Στην σκηνή του DWTS ανέβηκε η Χριστίνα Βραχάλη με τον παρτενέρ της, Αργύρη και για ακόμη μια φορά τα έδωσαν όλα.

Το ζευγάρι συγκεκριμένα χόρεψε street dance παίζοντας μπάσκετ, σημειώνοντας μια αρκετά πρωτότυπη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα και μάλιστα όταν η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο ήταν τόσο ενθουσιασμένη που δήλωσε: «Μπορείς να κάνεις τα πάντα, Χριστίνα είσαι εκπληκτική! Κάθε φορά που σε βλέπω θέλω να χορέψω… Εσύ γλυκιά μου Χριστίνα, θα το πω ρε παιδιά…. νομίζω πως θα είσαι η νικήτρια, τι νιώθω»!

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο αποψινό live

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το “Dancing with the stars” ήταν ο Πάνος Γιαννακόπουλος και η ντάμα του.