Νάταλι Κάκκαβα: "Νίκο, το λέω για να με..." - Το "καρφί" στο Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΙ

Χαμός με την σπόντα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νάταλι Κάκκαβα:

Στην εκπομπή Όλα Γκούντ βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Μέμος Μπεγνής. Κατά την διάρκεια μάλιστα της συνέντευξης, η Νάταλι Κάκκαβα αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια -λίγο μετά την αποκάλυψη για τον τραυματισμό του γιου της- έστειλε ένα μήνυμα -κ καρφί στο παρουσιαστή του καναλιού,

Όταν λοιπό η συζήτηση ήρθε στην σειρά «Μόλις χθες», η Νάταλι Κάκκαβα σχολίασε: «Με το καλό να αρχίσεις στο Μόλις χθες! Και όπως λέει ο Νίκος Μουτσινάς… Καναλάρα! Νίκο, το λέω για να με παίξεις γιατί δεν μας παίζεις» είπε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά: «Παίζει τους άλλους, μην αγχώνεσαι».

Το "καρφί" της Κάκκαβα στον Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς: "Σε όλους θα άρεσε περισσότερο ο Τσαλίκης στο Big Brother αντί για Κάκκαβα - Γκουντάρα"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11) η Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα προτιμούσε να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσεις για το ΣΚΑΙ) και όχι το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα, κάτι με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να συμφωνήσει!

Ζήνα Κουτσελίκη: "Εσύ πέταξες και το Big Brother; Έκανα πως το παράκουσα"
Νίκος Μουτσινάς: Καλά έκανες, ας το κάνουν και στο Φάληρο... Ε μα δε μπορώ, βρε παιδί μου δεν εννοώ...

Ζ. Κ: Ζηλεύεις τον Γκουντάρα με την Ναταλί που κάνουν τους παρουσιαστές
Ν. Μ: Δεν μου έχουν μιλήσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Πως σου φαίνεται το ζευγάρι; Γιατί τους ξέρει καλέ. Μια παρέα είμαστε όλοι και ξαφνικά παρουσιάζουν.

Ζ.Κ: Καλοί είναι. Κοίτα να δεις, μου αρέσουν στο Σαββατοκύριακο. Στο Big Brother οχι. Πιο πολύ θα μ' άρεσε ο Τσαλίκης εκεί. Το 'πα.

Ν.Μ: Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Ζ. Κ: Ένα τσάμικο βάλτε. Όχι, θα μ΄αρεσε ο Τσαλίκης.

Ν. Μ: Καλέ σε όλους θα άρεσε ο Τσαλίκης και σε εμάς, δεν είσαι μόνη σου και εμάς που δεν το λέμε!