Ναταλί Κάκκαβα: "Άνοιξε το κεφάλι του" - Ταραγμένη στον αέρα του ΣΚΑΙ με τον τραυματισμό του γιου της

"Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλί Κάκκαβα:

Αρκετά ταραγμένη εμφανίστηκε στην σημερινή (28/11) της εκπομπή, Όλα Γκουντ, η Ναταλί Κάκκαβα με αφορμή το χθεσινό τραυματισμό του μικρού της γιου, Μάρκου.

Τόσο η ίδια όσο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχαρίστησαν τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έλαβαν και τόνισαν πως είναι μια χαρά πλέον στην υγεία του.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά.

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Χαμός στον ΣΚΑΙ με Γκουντάρα και Κάκκαβα - Τι συνέβη;

Μπορεί πρόσφατο ρεπορτάζ να ήθελε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ να τα βρίσκουν εκτός δικαστηρίων, ωστόσο το ίδιο το κανάλι το διέψευσε. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα στο Πρωινό, είναι βέβαιο πλέον πως θα τα πουν... στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τους με τα όσα είπαν για το Big Brother και την παρουσίαση του, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή που έσπευσε να απαντήσει. Έτσι, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος κόντρας εκεί που όλα έδειχναν πως το κλίμα ανάμεσα τους ηρεμεί.

Όπως γράφει το dailymedia, το κανάλι του Φαλήρου μετά τα όσα άκουσε από τους παρουσιαστές του, αφού οι δηλώσεις του έριξαν και άλλο λάδι στην φωτιά, τους ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να δίνουν περισσότερη "τροφή" στην συγκεκριμένη κόντρα, καθώς αυτά είναι εις βάρος του σταθμού σε νομικό επίπεδο.

Η δικαστική οδός λοιπόν είναι ο μοναδικός τρόπος να μπει ένα τέλος στη διαμάχη Τσαλίκη - ΣΚΑΪ, την ώρα που ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί πως τα λεγόμενα των παρουσιαστών του Big Brother είναι κάτι περισσότερο από μηνύσιμα.