«Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να...» - Συγκλονίζει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Τα μοντέλα συνέχεια κοιτάζουμε τις ατέλειες μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να...» - Συγκλονίζει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star λίγες μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4, όπου ήταν μάλιστα και απούσα από το πρώτο μέρος.

Η όμορφη κριτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση που είχε δεχτεί για το ριάλιτι μοντέλων ενώ μίλησε και για τις αρνητικές κριτικές.

Οι δηλώσεις της Παπαβλασοπούλου

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες ήμουν εγώ, η γάτα μου και λίγοι φίλοι. Θυμάμαι να τρώω πατάτες στους σταθμούς καθώς πήγαινα στα κάστινκ.

Οι δικοί μου είχαν αποδεχθεί ότι θα φύγω για το εξωτερικό γιατί ήξεραν ότι το ήθελα και ήδη εργαζόμουν ως μοντέλο στην Ελλάδα. Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε, δεν την περίμενα καθόλου και είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ καλά για ένα νέο ξεκίνημα για μένα γιατί είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο.

Δεν κάνω αυστηρή κριτική. Ότι λέω το λέω με αγάπη στα παιδιά για να κάνουν το κάτι καλύτερο. Έχω δεχθεί και γω πολλές φορές αρνητική κριτική. Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Είχα ανασφάλειες στην αρχή του μόντελινγκ. Τα μοντέλα συνέχεια κοιτάζουμε τις ατέλειες μας», κατέληξε το γνωστό μοντέλο.

«Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια»

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στη συναυλία της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας, ήταν και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM τον γυρισμό της στην Ελλάδα αλλά και το πως βιώνει την σύγκριση που δέχεται σε σχέση με την Βίκυ Καγιά η οποία ήταν τις προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

«Παίρνω πολύ αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη” μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου».

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που ήρθα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ».

Σχετικά με το αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτησει, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα».