GNTM 4: Απούσα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου από τον τελικό

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Απούσα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου από τον τελικό

Το GNTM 4 έχει φτάσει για τα καλά στην τελική ευθεία καθώς απόψε ξεκίνησε να προβάλλεται το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR.

Όπως ήταν λογικό, τα 3 επίδοξα μοντέλα τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό βρέθηκαν στο πρώτο σετ που είχε φόντο ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα και η φωτογράφιση είχε στοιχεία από τη σκηνή της Audrey Hepburn στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Ωστόσο για άλλη μια φορά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε λόγω ενός προβλήματος υγείας. Μάλιστα, σε μια βίντεο κλήση που είχαν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αγωνία είναι αυξημένη για τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουν εκπαιδευτεί από τους καλύτερους. Να τα περάσετε τέλεια! Καλή επιτυχία».

Η εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

«Είναι αστείο να με συγκρίνουν με την Καγιά...» - Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στο GNTM 4, καθώς και σε όλους όσους τη συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο εξήγησε πως η κάθε μία δίνει ένα δικό της στίγμα στο ριάλιτι και έτσι είναι άσκοπο να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης.

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμοι να κάνω το GNTM. Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο.

Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.