GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία του τελικού άφησε άφωνα τα επίδοξα μοντέλα

Συγκινήθηκαν οι κριτές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία του τελικού άφησε άφωνα τα επίδοξα μοντέλα

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4. Ο διαγωνισμός μόδας πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του καθώς εχθές παρακολουθήσαμε ένα από τα μεγάλα φαβορί να αποχωρεί.

Έτσι, απόψε παρακολουθούμε το πρώτο μέρος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού με τους κριτές να είναι εμφανώς συγκινημένοι. Η πρώτη δοκιμασία που κλήθηκαν τα επίδοξα μοντέλα είχε να κάνει με ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα.

Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα.

Η πρώτη δοκιμασία με άρωμα Γαλλίας στο GNTM 4

Είναι 3 μένουν 2! Αυτή είναι η δυάδα που διεκδικεί το έπαθλο

Η Ειρήνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στον ημιτελικό του GNTM 4 και το όνειρο της για να στεφθεί νικήτρια έσβησε. Στο χθεσινό 13/12 επεισόδιο λοιπόν, από 4 οι παίκτες έμειναν 3 και είναι αυτοί που στον τελικό θα "μονομαχήσουν" μπροστά στον φωτογραφικό φακό για την νίκη.

Όλγα, Κωνσταντίνος και Κυβέλη είναι οι παίκτες που σήμερα 14/12 αλλά και την Δευτέρα 20/12 θα πρέπει να δείξουν επαγγελματισμό και να βγάλουν σωστές φωτογραφίες για να πάρουν τους καλύτερους βαθμούς και να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο Κωνσταντίνος θα είναι αυτός που θα βγει τρίτος και η δυάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση!

Ωστόσο, να σημειωθεί πως οι βαθμολογίες - τόσο του κοινού όσο και των κριτών - του τελικού ανακοινώνονται live άρα αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζει κανείς ποιος ή ποια θα πάρει την οποιαδήποτε θέση, άρα μπορεί και να μην ισχύει!

TAGS