GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ανατροπή σοκ - Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί

Ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM 4 προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα του STAR. Οι ανατροπές ήταν καταιγιστικές και για τα 4 επίδοξα μοντέλα όπου κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ.

Η αποψινή δοκιμασία όπου παρακολουθήσαμε ήταν ιδιαίτερη αφού τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο φακό του Κοσμά Κουμιάνου σαν σταρ του dancefloor στην πρώτη λήψη και στην δεύτερη στο επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει.

Ωστόσο, ένα μοντέλο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν τον πολυπόθητο ημιτελικό του GNTM. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, με λυγμούς ανακοίνωσε πως η Ειρήνη Λεμπέση θα βρίσκεται εκτός τελικού.

Το μοντέλο που αποχώρησε από τον ημιτελικό του GNTM 4

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα. Πριν έρθει στο GNTM, η Ειρήνη είχε ελάχιστη επαφή με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο οι αναλογίες της έκαναν τους γύρω της να τη συμβουλεύουν από μικρή να στραφεί στο modelling.

Όπως στην καθημερινότητά της έτσι και στο σπίτι του GNTM 4, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια. Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Μotto: “Η ζωή που έζησες είναι γραμμένη πάνω σου, για όσους μπορούν να την διαβάσουν”