Στέφανος Κασσελάκης & Tyle Mcbeth: Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου τους - Ετοιμάζεται τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη για τους καλεσμένους

Θα γίνει παραδοσιακό πάρτι στα Χανιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στη δημοσιότητα βγήκε το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler Mcbeth, καθώς το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε στη Νέα Υόρκη αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στην Ελλάδα για τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο αγαπημένος του έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Αυτό λοιπόν θα ξεκινήσει από τις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 31/8.

Το ζευγάρι θα έχει καλεσμένους του πρόσωπα από την Ελλάδα, που δεν μπόρεσαν να είναι κοντά τους στον γάμο που έγινε πριν από λίγους μήνες στην Αμερική. Έτσι λοιπόν, για να τους ευχαριστήσουν Κασσελάκης και Tyler ετοιμάζουν ένα τετραήμερο πάρτι με κρητική μουσική, εκδρομές στο νησί και άλλα δρώμενα που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Το προσκλητήριο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler Mcbeth

Μέσα από την εκπομπή Live News είδαμε για πρώτη φορά την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 το προσκλητήριο του ζευγαριού, το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι λιτό και απέριττο με λευκό χρώμα και χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το νέο σπίτι του στο Κολωνάκι – Η ανακαίνιση και η «εισβολή» της Φάρλι