Συγκλονίζουν τα λόγια της πρώην του Παναγιωτόπουλου - «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες»

«Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζουν τα λόγια της πρώην του Παναγιωτόπουλου - «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες»

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, δεν έχει τέλος καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως τις δημοσιότητας μετά από τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφός του όπου διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς την συγκατάθεσή της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 16/12 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της πρώην του Παναγιωτόπουλου

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε.

Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24… “α, είσαι μεγάλη”.

Είχε ένα θέμα. Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες.

Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε.

Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες.

Έβλεπα ότι και αυτός δεν απολάμβανε την ίδια την πράξη αλλά του άρεσε περισσότερο αυτό, να τραβά βίντεο. Μετά από ένα σημείο δεν ήθελα και του έλεγα… “τι τα θες τόσα;”

Και μια φορά του είχα πει και αστειευόμενη “ελπίζω να μην με δω σε κανένα site” και μου είπε “όχι μην είσαι χαζή, θα το γράψω έτσι” και μου είπε έναν άλλο τίτλο, με κορόιδευε μέσα στα μούτρα μου.

Τα περισσότερα ήταν με κινητό και κάποια ήταν και με μια βιντεοκάμερα που είχε. Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι του συνήθως με κάμερα ήταν. Και στο νησί και στην Αθήνα και γενικά όπου βρισκόμασταν τραβούσε με το κινητό».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατέθεσε υπόμνημα στη δικαιοσύνη

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υπέβαλε υπόμνημα στη δικαιοσύνη με αφορμή τη μήνυση που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύντροφό του η οποία ισχυρίζεται πως διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές χωρίς την συγκατάθεσή της.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας. Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που πρόσβαλα».