Έβαλε τα κλάματα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στον αέρα του OPENtv - Τι συνέβη;

Το βίντεο που προβλήθηκε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έβαλε τα κλάματα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στον αέρα του OPENtv - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ η Αννίτα Πάνια του είχε και μια μικρή έκπληξη που τον έκανε να "λυγίσει" και να βάλει τα κλάματα.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο είδαμε τον Κώστα Καζάκο να μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Όσο μιλούσε λοιπόν, εκείνος βούρκωνε όλο και περισσότερο.

«Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω για τον Καζάκο τον Κώστα», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μη μπορώντας να μιλήσει καλά.

Η στιγμή που ο Μιχάλης Ιατρόπουλος "λυγίσει"

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Πολύ δύσκολες ώρες βίωσε ο Μιχάλης Ιατροπούλος, μετά την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του. Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε 4 μέρες την μητέρα του και έκτοτε έχει βυθιστεί στο πένθος και την θλίψη. Νωρίς το πρωί, ωστόσο, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα καλά του λόγια αλλά και να ευχηθεί υγεία και δύναμη.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια για την απώλεια της λατρεμένης μου μητέρας. Να είστε όλοι καλά. Υγεία και δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.