Τέλος εποχής για τον Τόνι Σφήνο - "Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να..."

Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος εποχής για τον Τόνι Σφήνο -

Τέλος στην Περούκα, τα γυαλιά και τα 70s σύνολα. Σε λίγο καιρό η εικόνα του Τόνι Σφήνου δεν θα θυμίζει σε τίποτα την σημερινή καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει την περσόνα με την οποία είναι γνωστός στο ευρύ κοινό εδώ και 12 χρόνια.

«Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα και να αλλάξω την περσόνα του Τόνι. Επειδή όμως είναι δυνατό αυτό το τόλμημα και συγκρίσιμο με τον Τόνι θα πρέπει να γίνει πολύ στοχευμένα και πολύ σωστά» δήλωσε.

Επιπλέον Ο Τόνι Σφήνος αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Πασχάλη τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον καμία παρεξήγηση καθώς έπειτα από το προηγούμενο ξέσπασμά του "Τα είπε και ξαλάφρωσε". (Δείτε εδώ περισσότερα για την παρεξήγηση)

Ο Τόνι Σφήνος χωρίς περούκα και γυαλιά - Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκρηκτική περσόνα του, καθώς και τις ξεσηκωτικές εμφανίσεις του, ντυμένος με ρούχα μιας άλλης εποχής και περιτριγυρισμένος από «τσικάκια» - όπως λέει τις θαυμάστριές του.

Μόλις σβήνουν τα φώτα, όμως, και βγαίνει η περούκα, εμφανίζεται ένας εντελώς διαφορετικός... Τόνι Σφήνος, τον οποίο και συναντήσαμε πρόσφατα στο “Tekila”, σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα, την Ιωάννα Γραμματικού (αδελφή με τη Φοίβη Γραμματικού, σύντροφο του Άρη Σπηλιωτόπουλου), και μπορεί να γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον δει σε μία από τις εμφανίσεις του, αλλά αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής που κρατά πλέον εφτά χρόνια.

Μέσα σε αυτό το διάστημα παντρεύτηκαν στις Σπέτσες το 2016, έχουν αποκτήσει δύο γιους (ηλικίας 3 και 2 ετών), ενώ αφιερώνουν άφθονο χρόνο ο ένας στον άλλον, και τα πειστήρια στη... διάθεσή σας. Ο performer συνομίλησε για αρκετή ώρα στην πορεία της βραδιάς και με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο τους δένει μια στενή φιλία εδώ και χρόνια, ενώ έφυγαν κατά τη 1 για να επιστρέψουν σπίτι τους.

Τόνι Σφήνος

Τόνι Σφήνος περιοδικό YOU