Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είχα σκοπό να...» - Ο λόγος που έδιωξε την Σταμάτη από την παράστασή του

Οι πρώτες του δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είχα σκοπό να...» - Ο λόγος που έδιωξε την Σταμάτη από την παράστασή του

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στο θέατρο «Ακροπόλ». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά και για το σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη και την απόφασή του να την διώξει από την παράσταση, ειδάλλως δεν θα έπαιζε.

Η απάντηση του Χαραλαμπόπουλου για την Σταμάτη

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», τόνισε ο ηθοποιός.

Tο σκηνικό με την Σάσα Σταμάτη στη παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου ήταν πιθανότατα ο λόγος που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από εκείνη να αποχωρήσει

Όπως κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο γνωστός stand up κωμικός, η Σάσα Σταμάτη εισέβαλε στη σκηνή και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Η Σάσα Σταμάτη διατηρεί μια πολύ στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μαζί με την κ. Σταμάτη ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.