Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Big Brother 2 - Νίκος Τακλής: Η ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνον

Big Brother 2 - Νίκος Τακλής: Η ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί
News 17.12.2021 11:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Τακλής είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο φαβορί για τον αποψινό (17/12) τελικό του Big Brother 2. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που μπήκε στο παιχνίδι, ο Νίκος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ηρεμία του και την ικανότητά του να αποφεύγει όλους τους καυγάδες.

Σίγουρα ένα από τα highlights της παραμονής του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν η σχέση του με την Ευδοκία Τσαγκλή, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στην διεκδίκηση των 100.000 ευρώ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Νίκο Τακλή του Big Brother 2

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας. Τα τελευταία 5 χρόνια, όμως, τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σ#ξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Η αποκάλυψη της Άννας Ελευθερίου για τη σχέση της με τον Νίκο Τακλή

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες.

Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - Ευδοκία: Η καταγωγή από το εξωτερικό και οι σπουδές του φαβορί για τον τελικό

Απόψε ο τελικός: Αυτός κερδίζει τα 100.000 ευρώ - Το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother 2

Share