«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο...» - Η ερώτηση του Μπάκα που ενόχλησε την Συνατσάκη

Η αναφορά του στον Ίαν Στρατή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο...» - Η ερώτηση του Μπάκα που ενόχλησε την Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και ευτυχισμένοι τον τελευταίο χρόνο. Το αγαπημένο ζευγάρι ωστόσο, φαίνεται πως δεν μοιράζεται μόνο την ίδια σκηνή, καθώς συμπρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ Hair, αλλά και την ίδια στέγη.

Η συγκατοίκηση της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή

Την είδηση για την απόφαση του ζευγαριού να συγκατοικήσει έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή του Πρωινού. Η Μαίρη Συνατσάκη, μετά την αποκάλυψη που έκανε στο κανάλι της στο YouTube ότι έπεσε θύμα κλοπής, μίλησε για την αναζήτηση νέου σπιτιού στο οποίο και μετακόμισε πριν λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον Ίαν Στρατή σε ένα μεγαλύτερό διαμέρισμα.

Η ίδια χαριτολογώντας και χωρίς να θέλει να προσθέσει πολλά είπε: «Στο σπίτι που ήμουν, είμαι… Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω… Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια»

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Ίαν Στρατή από τις κοινές διακοπές που έκαναν το καλοκαίρι στην Ιταλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για τη σχέση τους.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαίρη Συνατσάκη, φαίνεται ξεκάθαρα το χέρι του τραγουδιστή. Πάντως το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο και να απολαμβάνει και με το παραπάνω το ταξίδι του στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο: