The Bachelor 2: «Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που...» - Για αυτό η Γιώτα επέστρεψε τα κοσμήματα στον Αλέξη

«Είχαμε μια παθιασμένη σχέση! Η έλξη δεν κρυβόταν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: «Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που...» - Για αυτό η Γιώτα επέστρεψε τα κοσμήματα στον Αλέξη

Μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor 2, η Γιώτα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής (17/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η ίδια, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να δώσει πίσω τα κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο ο Αλέξης Παππάς.

Οι πρώτες δηλώσεις της Γιώτας μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor 2

«Με τον Αλέξη είχαμε μια παθιασμένη σχέση. Η έλξη δεν κρυβόταν. Μας έδωσε το κλειδί του δωματίου και στις τρεις και πήγα μόνο εγώ. Εγώ πήγα στο δωμάτιό του γιατί ήθελα να καταλάβω μέχρι που θα το πάει. Να κόψω την αντίδρασή του. Η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου ήταν να μην πάω.

Αλλά αν δεν πήγαινε καμία δε θα μαθαίναμε. Οπότε είπα να κάνω το πρώτο βήμα. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο περισσότερο μου αρέσει κάποιος και τον θέλω, αν ξενερώσω… Αν ήταν μια σχέση που ήταν έξω δε θα τα επέστρεφα τα κοσμήματα. Αλλά όταν είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι…

Μου έφυγε αυτό για τον Αλέξη όταν μπήκα στο δωμάτιο στη Ρόδο. Μπορείς να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι στο δωμάτιο. Εγώ στην ουσία κέρδισα από αυτό. Αν δεν πήγαινα στο δωμάτιο… Σε κάποια πράγματα πρέπει να ρισκάρουμε. Ο Αλέξης είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είχε δει πολλά πράγματα για εμένα από πολύ νωρίς», σχολίασε χαρακτηριστικά η Γιώτα.

Η πρώτη ανάρτηση της Γιώτας

Λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου, η 23χρονη fashion designer, πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ως γνωστόν όλα κάποια στιγμή τελειώνουν...το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτήν την εμπειρία που έζησα στο @thebachelorgr δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ ...Δεν κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα πολλές από τις δικες σας καρδιές... Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα θετικά σχόλια και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα...
Και μην ξεχνάτε παντα να είστε αληθινοί και σε όποιους αρέσετε»