The Bachelor 2: Τα "έχασε" ο Παππάς με την κίνησή της- Αποχώρησε και του έδωσε πίσω τα κοσμήματα

«Έπαιξες και έχασες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Τα

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 τα είχαν όλα μέσα για άλλη μια φορά καθώς τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι τη Ρόδο προκειμένου να συναντήσουν από κοντά τον Αλέξη Παππά.

Ωστόσο, το ταξίδι έκρυβε αρκετές εκπλήξεις αφού ο Αλέξης έδωσε στην κάθε κοπέλα την κάρτα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου του. Βέβαια, όπως φάνηκε δεν ήταν και οι τρείς πρόθυμες να ακολουθήσουν.

Μάλιστα, ο Bachelor έπρεπε να πάρει την δύσκολη απόφαση και να σταματήσει την πορεία μιας κοπέλας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας που είχαμε γράψει πρώτοι, η κοπέλα που έφυγε από την βίλα ήταν η Γιώτα. Η ίδια, δεν δίστασε να βγάλει τα κοσμήματα που τής είχε δώσει ο Αλέξης, λέγοντάς του πως έπαιξε κι έχασε.

Η αποχώρηση της Γιώτας από το The Bachelor 2

Άσχημες εξελίξεις για το The Bachelor 2 λίγο πριν τον τελικό - Δυστυχώς μαθεύτηκε

Μπορεί το The Bachelor 2 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του (δείτε εδώ ποια θα είναι η νικήτρια), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς το ριάλιτι έχει κατηγορηθεί για διάφορα πλάνα που προβάλλονται καθώς και για ατάκες που ακούγονται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο ALPHA προσπαθεί να πέσει στα "μαλακά" όσον αφορά την απόφαση του ΕΣΡ για το The Bachelor, με το επιχείρημα "δε θα το ξανακάνουμε". Ο ALPHA κλήθηκε σε απολογία για συνολικά 8 επεισόδιο του ριάλιτι, με τις κατηγορίες για παραβίαση της ισότητας, την προβολή έμφυλων στερεοτύπων και για χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο ALPHA, προκειμένου να αποφύγει τη μεγάλη "καμπάνα" από το ΕΣΡ, αναφέρεται ότι δε θα επαναφέρει το ριάλιτι και δε θα ανανεώσει τη συμφωνία για τα δικαιώματά του, σφραγίζοντας και επίσημα το τέλος του The Bachelor.

Όπως αναφέρει ακόμα η Real, το κανάλι, είναι "υπότροπο" καθώς πέρυσι του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για παρόμοιες κατηγορίες. Η απόφαση του ΕΣΡ αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες.

The Bachelor 2 ΕΣΡ