«Η κόπωση κράτησε δύο μήνες» - Οι δύσκολες στιγμές της Νικολέττας Κοτσαηλίδου με τον κορωνοϊό

Η εξομολόγηση για τα συμπτώματα που είχε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η κόπωση κράτησε δύο μήνες» - Οι δύσκολες στιγμές της Νικολέττας Κοτσαηλίδου με τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/12) η Νικολέττα Κοτσαηλίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και για τα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν για δύο μήνες.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Κοτσαηλίδου για τη μάχη της με τον κορωνοϊό

«Νόσησα από κορωνοϊό. Όλα τα συμπτώματα ήταν κάτι παραπάνω, καταλάβαινα ότι είναι κάτι διαφορετικό και ήταν αρκετά δύσκολα γιατί επήλθε μετά μια κόπωση που κράτησε περίπου δύο μήνες. Ενώ στις 15 μέρες ήμουν αρνητική, δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ.

Οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι έχουμε ευθύνη για πάρα πολλούς ανθρώπους. Δηλαδή, εγώ τώρα έχω τα αντισώματά μου, έχω εμβολιαστεί αλλά δεν τολμάω να βγω έξω εύκολα και να πάω να καθίσω σε ένα μπαρ γιατί αγχώνομαι. Ερχόμαστε σε τόση επαφή με κόσμο και στην παράσταση δεν θα μπορούμε να φοράμε μάσκες… Νιώθω την ευθύνη να είναι τόσο μεγάλη και δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου άλλους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Κοτσαηλίδου για τον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Νικολέττα Κοτσαηλίδου Σπύρος Παπαδόπουλος

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.