«Είναι ανήθικο» - Οργισμένη η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα δημοσιεύματα

«Στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι ανήθικο» - Οργισμένη η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τα δημοσιεύματα

Δηλώσεις στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/12) η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατήγγειλε για τη διαρροή ροζ βίντεο και εκατοντάδων προσωπικών της φωτογραφιών.

Η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, στάθηκε στο γεγονός ότι κάποια σάιτ αναπαρήγαγαν το παράνομο υλικό που είχε διαρρεύσει και πως πολύς κόσμος αναζήτησε να δει το εν λόγω βίντεο, κάτι το οποίο σχολίασε με αρνητικό τρόπο και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η οργισμένη τοποθέτηση της πρώην του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Βλέπω ότι κάποια σάιτ δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μία παράνομη πράξη.

Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι δηλώνω πως δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία στο προφίλ του Στάθη. Είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω πάνω. Είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν», είπε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τέλος οριστικά από τους Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Ολοένα και τρέχουν οι εξελίξεις αναφορικά με τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά το σάλο με τις καταγγελίες για τον δεύτερο. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (17/12), η εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε πως ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να εξαφανίσουν όλα τα βίντεο με τον πρώην φίλο και συνεργάτη τους.

Την αρχή την έκαναν με την αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του, ωστόσο θέλησαν να διαγράψουν τόσο τα βίντεο όσο και τον ίδιο όπως φαίνεται από την ζωή τους.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή έψαξε και βρήκε ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι κατεβάζουν κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο.