«Δυο λεπτά! Τι μου λες;» - Σοκαρισμένη η Καινούργιου στον αέρα της Super Κατερίνα με τον Μαρίνο Κόνσολο

Οι δηλώσεις του ηθοποιού που την σόκαραν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δυο λεπτά! Τι μου λες;» - Σοκαρισμένη η Καινούργιου στον αέρα της Super Κατερίνα με τον Μαρίνο Κόνσολο

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12) ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός -που σημειώνει μια εντυπωσιακή πορεία στο J2US- αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που δεν έχει μπει σε κάποια σχέση εδώ και περίπου 13 χρόνια.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του φαίνεται πως "τρέλαναν" την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να τον... στήνει στον τοίχο με τις απορίες της.

Οι δηλώσεις του Κόνσολου που σόκαραν την Καινούργιου

«Μ΄αρέσει να είμαι μόνος μου. Δεν είμαι σε φάση τώρα ούτε τα τελευταία χρόνια. Προτεραιότητά μου είναι μόνο η δουλειά. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Όταν ένα ζευγάρι είναι σε σχέση, είναι τόσες πολλές οι επιλογές, τόσοι πολλοί οι πειρασμοί» είπε ο ηθοποιός με την παρουσιάστρια να τον ρωτά απορημένη: «Δυο λεπτά Μαρίνο μου! Βγαίνεις μαζί μου λέμε τώρα και ερωτευόμαστε… Και τι μου λες; Ότι υπάρχουν πολλές που μου αρέσουν και θα σε απατήσω;».

«Ειλικρινά μου έρχεται αναγούλα» - Έξαλλη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Έξαλλη είναι η Κατερίνα Καινούργιου από τις 14/12 που σχολιάστηκε σε όλες τις εκπομπές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και οι αποτρόπαιες πράξεις του. Ήδη 3 κοπέλες τον έχουν καταγγείλει με τις αποκαλύψεις να σοκάρουν.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν αποσπάσματα από το 14/12 επεισόδιο Ράδιο Αρβύλα και μόλις ολοκληρώθηκαν η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και ξέσπασε.

«Παιδιά εντάξει, ειλικρινά μου έρχεται αναγούλα. Νομίζω δεν μπορώ ούτε πλάνο. Όταν ακούω τέτοια πράγματα ειδικά για ανήλικα κοριτσάκια, δεν ξέρω, ακόμα και που δεν είμαι μάνα μου έρχεται να τους πιάσω με τα ίδια μου τα χέρια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.